Ψητοπωλείο … όπως ποτέ!

Το Ψητοπωλείο “Μετέωρα” μετά από 15 χρόνια πείρας και εμπειρίας στην περιοχή των Καμινιών στον Δήμο Πειραιά, σας προσκαλεί να γνωρίσετε το νέο ανακαινισμένο του χώρο και να απολαύσετε τις γεύσεις που τόσο πολύ αγαπήσατε, αλλά και καινούργιες καταπληκτικές νοστιμιές από το ανανεωμένο μας μενού. Στο Μετέωρα Souvlaki and Burger Bar Σας έχουμε μοναδικά πιάτα, παγωμένες μπύρες και καλό κρασί, μα πάνω απ΄όλα μοναδική ποιότητα, εξυπηρέτηση και τιμές!

Επειδή μας ενδιαφέρει η γνώμη σας, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ο υπευθυνος του Καταστήματος είναι έτοιμος να σας ακούσει! Σε ώρες αιχμής δώστε μας λίγο παραπάνω χρόνο να σας εξυπηρετήσουμε.

Λίγα λόγια για την τοποθεσία που δημιουργήσαμε το Ψητοπωλείο μας

Τα Καμίνια, μαζί με την περιοχή Άγιος Ιωάννης Ρέντης, κατοικήθηκαν πολύ πριν την Κλασική εποχή. Ειδικότερα, στα Καμίνια αποκαλύφθηκε αρχαία οδός, με κτίσματα άγνωστης χρήσης, κλίβανους και πηγάδια με κεραμική και συστάδες ταφών.

Στα Καμίνια άνθησε μεγάλο τμήμα του βιομηχανικού Πειραιά στα τέλη του 19ου αιώνα / αρχές του 20ου αιώνα. Στη συνοικία των Καμινίων βρίσκονταν δυο από τα παλαιότερα βιομηχανικά κτίρια του Πειραιά, ο ατμόμυλος του Ν. Σταματόπουλου που ιδρύθηκε το 1873 και το κλωστήριο-υφαντήριο του Χ. Σταμόπουλου με έτος ιδρύσεως το 1875. Στο ίδιο περίπου σημείο της πόλης, την τελευταία πενταετία του 19ου αιώνα, λειτουργούσαν ένα από τα κλωστοϋφαντουργικά εργοστάσια του Θ. Ρετσίνα, το εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής του Κ.Ν. Οικονόμου και ο κυλινδρόμυλος του Δ. Καλαμάκη από τον οποίο έλαβε το όνομά της και η ομώνυμη γέφυρα. Στην περιοχή, επί της Οδού Πειραιώς, υπήρχε η «Σχολή Κλωστικής Υφαντικής Πλεκτικής»(ΣΚΥΠ). Η ιστορία της συνοικίας των Καμινίων είναι άμεσα συνυφασμένη με την ύπαρξη της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ατρομήτου Πειραιώς.